Lisa Miskovsky på Gröna Lund
Publicerat den 7 juli, 2015
Lisa Miskovsky står denna julidag på Gröna Lunds lilla scen. Hennes debutalbum kom 2001 och gamla goa låtar vi känner igen är tillexempel ”Driving One Of Your Cars” och ”Lady Stardust”. Senaste skivan kom ut 2013 under namnet ”Umeå”. Förutom musik och att skriva låtar, både åt sig själv och andra, så är hon grym på snowboard och ishockey.

Med sig på scen har hon, förutom pianisten, sin lillasyster Caroline som hon har jobbat med mycket under sin karriär. Det är avskalade versioner av låtarna vi får och hon pratar öppet bland annat om hur det är att komma från Norrland och att ta sig an Melodifestivalen när man har scenskräck. Hon avslutar med ”Lady Stardust” och ”Driving One Of Your Cars”. Vi får totalt en timme med Lisa och hennes vänner.

Betyg: ***** (3/5)

Huvudband: Lisa Miskovsky

Datum: 7 juli 2015

Plats: Gröna Lund

Ort: Stockholm

Publik: Nästan fullsatt

Arrangör: Gröna Lund

Läs alla inlägg om Gröna Lund | Lisa Miskovsky

Våra senaste spelningar: