We Came As Romans på Bråvalla
Publicerat den 27 juni, 2014
We Came As Romans är ett amerikanskt post-hardcore band som bildades 2005 i Michigan. De släppte två EP:s själva innan de i april 2009 signades till Equal Vision Records med vilka de nu har släppt tre studioalbum, varav det senaste heter ”Tracing Back Roots” och kom 2013.

De kommer utskuttande på scen med en otrolig energi, något som de delar med publiken som skriker och applåderar. Bandet matchar scenspråket med sitt hårda, snabba sound genom att studsa omkring, snurra runt och får självklart in några väl utförda headbangs. Publiken är inte sena att hänga med i gympasset utan hoppar upp och ner och skapar en stor moshpit i publiken.

Förutom sina egna låtar spelar de sin populära cover av ”I’m Glad You Came” av brittiska pojkbandet The Wanted.

Betyg: ***** (4/5)

Band: We Came As Romans

Datum: 27:e Juni 2014

Scen: Juno (Red Stage)

Ort: Norrköping

Arrangör: FKP Scorpio

Våra senaste spelningar: