Familjen på Bråvalla
Publicerat den 28 juni, 2013
Familjen spelar på Bråvallas White Stage. De karakteriseras som vanligt av frontman Johan Karlsson. De ställer verkligen till med en glad fest och vissa låtar får ett fantastiskt mottagande medan andra får ett lite svalare mottagande.

Några av dem som fick ett bra mottagande var ”Huvudet i sanden” och ”Hög luft”. Den låt som verkligen får publiken att reagera och sjunga hela de två första verserna själva var så klart ”Det snurrar i min skalle”.

Det var trevlig och en riktigt glad stund att se Familjen, men jag har sett dem leverera mer ös tidigare.

Betyg: *****

Band: Familjen

Datum: 28 juni 2013

Plats: Bråvalla, White Stage

Ort: Norrköping

Arrangör: FKP Scorpio

Läs alla inlägg om Bråvalla | Bråvalla 2013 | Familjen | Norrköping

Våra senaste spelningar: