Neverstore på Gröna Lund
Publicerat den 6 augusti, 2012
Svenska trion Neverstore håller precis på att spela in sitt fjärde album men har nu tagit sig till Grönans lilla scen för att spela för ett regnigt Stockholm.  

Publiken är ganska liten men fylld med hängivna fans. Det krävs tydligen ett visst engagemang för att åka till, eller stanna på, Grönan när det regnar, är mörkt och mest känns som slutet av september.

De blandar gamalt och nytt och bland annat nya låten ”Unbreakble” gillar jag starkt och den mullrar på ordentligt emellanåt. Härlig energi och publiken jublar efteråt, den gillas!

Man spelar bland annat ”Hold on” och ”Summer”. Som extranummer spelar man EM-låten ”Vi mot världen” och även ”On your Side” är populär och vi sjunger alla glatt ”Always on your side. Always

Sångaren Jacob Widén berättar att de har avslutat med samma låt de senaste sju åren och att det är sista giget med den sist eftersom nya plattan kommer snart. Men publiken protesterar högljött. Detta har man väntat på och med en härlig energi leverar man ”Racer” med allsång, jubel och hoppande publik.

De spelar med en härlig glad energi, man blir på bra humör och glömmer för en stund att man måste ta sig hem i spöregnet också. Men det är ett senare problem, nu njuter vi och har det bra tillsammans istället!

 

Betyg: *****
Band: Neverstore
Datum: 6 augusti 2012
Plats: Gröna Lund
Ort: Stockholm
Läs alla inlägg om Gröna Lund | Neverstore

Våra senaste spelningar: