Storsjöyran: Maskinen
Publicerat den 28 juli, 2012
Maskinen består av hiphopduon Frej och Afasi som tillsammans fått Sverige att dansa sedan 2007. Deras enorma popularitet visades tydligt redan innan konserten då vi av säkerhetsskäl inte fick gå in och fota mitt framför scenen och första personen fick lyftas över i samma veva som första låten startade.

Röj är nog det ord som beskriver Maskinen bäst. Från första stund kör dom på stenhårt och publiken är med redan innan dom kliver på scenen. Publiken dansar och sjunger med i hitsen som deras debutsingel ”Alla som inte dansar” och låten ”Liv och död” från senaste skivan.
Stämningen är underbar genom hela konserten och dansar man inte i början så gör man det nog i slutet för med den musiken, energin och publiken så är set svårt att stå still.

 

 

 

Betyg: *****
Datum: 27 juli 2012
Plats: Badhusparken, Storsjöyran
Ort: Östersund
Läs alla inlägg om Badhusparken | Maskinen | Östersund

Våra senaste spelningar: