Newkid på Gröna Lund
Publicerat den 6 juni, 2024

Igår spelade Newkid för första gången på Gröna Lund!

Newkid från Uddevalla släppte sitt debutalbum “Alexander JR Ferrer” 2011 och 2022 kom den fjärde plattan “Vi”. 2020 fick han sitt bredare genomslag när han var med i Så mycket bättre och ingen har missat hans fantastiska version av “Du måste finnas” från Kristina från Duvemåla och Ana Diaz “Starkare”.

Det blir en fantastiskt fin sommarkväll och Newkid levererar en bokstavlig hitkavalkad. Han håller igång hela det strax över timmen långa setet ensam på scenen, har bra publikkontakt och ser verkligen ut att ha roligt. Förutom ovan nämnda låtar får vi så klart “Jag mår bra nu” och även äldre låtar som “Lakan” och “Jag gråter bara i regnet” som ligger på debutplattan. Dessutom gästas han på “Apelsinskal” av Tjuvjakt och Naod på “Julibarn”.

Det kunde ha varit fler på plats, det är studenttider och det har varit en regntung dag med något slags rekord i spårburen problematik i Stockholm. Men vi som var där fick en fin, ljus sommarkväll och njuta av Newkids fantastiska röst.

Artist: Newkid, gästad av Tjuvjakt och Naod

Datum: 5 juni, 2024

Plats: Gröna Lund

Ort: Stockholm

Läs alla inlägg om Gröna Lund | Naod | Newkid | Tjuvjakt

Våra senaste spelningar: