Rhys på lollapalooza
Publicerat den 2 juli, 2022
Rhys är först ut på Lollapalooza 2022 största scen Tower Stage. 
Det har trotts den tidiga fredagen samlats en ganska stor publik framför scenen. Redan när Ryhs kommer in nämner hon att det är nervöst att spela på en så stor scen. Men hon levererar en fantastisk konsert med mycket glädje och tillsammans med ett samspelt band och sommarglad publik. Så det är en riktigt härlig och bra upplevelse. Vi får en konsert på ca 45 minuter där det blandas med låtar från debutalbumet ”Stages” och nyligen släppta EPn “Thank´s alot now I can´t smile” och även en cover på Don Henleys ”The Boys of Summer”. Det här var en riktigt bra upplevelse och att se Rhys kunna hantera en så pass stor scen känns lovande för framtiden så jag hoppas se och höra mer av henne snart igen!

Artist: Rhys

Scen: Tower Stage

Datum: 1 juli, 2022

Festival: Lollapalooza Stockholm

Läs alla inlägg om Lolla 22.

 

Våra senaste spelningar: