NEA på Lollapalooza
Publicerat den 3 juli, 2022

NEA bjöd på en fantastisk konsert i Circus Stage som gav en enorm mersmak.

NEA som skrivit låtar åt bland annat Zara Larsson, Tove Styrke, Tinie Tempah och många många fler började för ett par år sen framföra sina egna låtar. Men på grund av pandemin har det dröjt till idag som hon gör sin första officiella konsert i Stockholm.

Vi är inte någon stor skara som tagit oss till Circus Stage på lördag kvällen. Men jäklar vilken wow-konsert vi får. Konserten börjar med fantastiska låten ”Drunk Enough To”, sen får vi höra låtar som ”Dedicated”, ”Heartbeat” mfl Vi får även höra den kommande singeln ”Imagine” och dessutom lite roligt att höra NEAs version av TG4M, en låt som hon skrivit åt Zara Larsson. Till låten ”No Regrets” kommer Shy Martin in och gör sällskap på scenen.

NEA har tillsammans med sitt band på scen en fantastisk närvaro bra prat till publiken. Det här var första gången jag såg NEA live och konserten var endast 35 minuter lång. Men jäklar så bra det här var och jag känner mig helt säker på att vi kommer få se och höra mer framöver.

 

 

Artist: NEA

Scen: Circus Stage
Datum: 2 juli, 2022

Festival: Lollapallooza Stockholm

Läs alla inlägg om Lolla 22.

Våra senaste spelningar: