Solen riktigt spränger fram mellan molnen bara minuter innan Mimi Webb från Storbritannien intar Park Stage på Lollapalooza i Stockholm

Trotts den tidiga speltiden har det samlats en stor publik framför scenen, som sjunger och dansar med i den medryckande popmusiken. Mimi är på ett strålande humör och tycks vara både glad och aningen överraskad över den stora och entusiastiska publiken hon möter. Vi får en 45 minuters konsert med bra blandning av låtar, både från debutalbumet ”Seven Shades of Heartbreaks” och övrigt material. Vi får en hel del upptempo låtar men även en bra dos av dom lugnare låtarna bland annat framför hon ”Halfway”, ”Dumb love”, ”Heavenly” och många fler, vi får även en cover på The Kid Larois låt ”Stay”.

 Artist: Mimi Webb

Scen: Park Stage

Datum: 2 juli, 2022

Festival: Lollapallooza Stockholm

Läs alla inlägg om Lolla 22.