Imenella som tidigare i år fick priset ”årets nykomling” på Grammisgalan i Februari är nu på turné och idag var hon första artist ut på Lollapalooza Stockholms ”Tower Stage”.

Klockan 14:15, gassande solsken och en härlig sommareftermiddag, då drar musiken igång från Tower Stage, Lollapaloozas största scen.  Till musiken kommer Imenella tillsammans med sitt dancecrew in och är på ett strålande humör. Förutom fantastiskt musik så är det en riktigt bra show snyggt paketerat och samspelt med musik och koreografi. Även Newkid gästade på scenen.

Trotts den lite otacksamma tiden så har en stor publik hittat hit och ett enormt jubel hörs när låten ”Chagga” drar igång.  Imenella är nu på turné och har ett stort antal spelningar runt om i landet. Så missade ni det här eller liksom jag inte har full kolla på Imenellas musik, (senaste EP:n ”Tro” släpptes för ett par veckor sen) så se till att lyssna in er, hitta ett datum och plats som passar er. För det här var riktigt jäkla bra!

Artist: Imenella

Festival: Lollapalooza

Datum: 28:e juni 2019

Plats: Gärdet

Ort: Stockholm