Veronica Maggio på Let’s Spend The Night Together
Publicerat den 20 augusti, 2017

Veronica Maggio avslutade Let’s Spend The Night Together på lördagkvällen.

Kvällens stora dragplåster och huvudakt. Som hon levererar! Veronica är helt fantastisk ikväll när hon gör sin sista festivalspelning för den här sommaren. Jag såg henne förra sommaren på Bråvalla Festivalen med en gigantisk publik som hon bara omslöt och visade att hon var en av Sveriges största kvinnliga artister. Nu är publiken mindre och framför allt äldre så det blir inte samma allsång även om Linköpingspubliken verkligen bjöd till. De hoppade och sjöng så mycket de orkade. Rejält jubel när tonerna till ”Vi mot världen” och ”Sergels Torg” spelades. Konserten avslutades med ”Jag kommer” och fantastiskt fina ”Snälla bli min” ackompanjerad på piano som klingade ut över Linköpingsnatten innan publiken slutligen fick lämna Stångebrofältet.

Bild & Text: Jocke Tollén

Artist: Veronica Maggio

Datum: 19 augusti 2017

Festival: Let´s Spend The Night Together

Ort: Linköping

Våra senaste spelningar: