Stilla Havet på Popaganda Parkteatern
Publicerat den 22 juli, 2017

Först ut i solskenet på Popaganda Parkteatern är stockholmsbandet Stilla Havet.

Vi har mött dem tidigare och det är kul att se dem igen. Albumet ”Början på ett slut” kom förra året och är väl värt en lyssning eller två.

Vi får även höra tex låten ”Ung och Vital” och nya låten ”Fritt Fall”. De avslutar med singeln från 2016 ”Början på ett slut”. Rebecca (även The Hanged Man) som varit med och sjungit på plattan gästar på låten ”Manligt Geni”.

De öppnar lite otacksamt kl 17:00 men publiken är på plats på sina picknickfiltar och redo för musik så de kör på och jag känner att de sätter stämningen riktigt bra för dagen. Annars så säger jag som sist: vill jättegärna se och höra mer av dem!

Artist: Stilla Havet

Datum: 22 juli 2017

Plats: Galärparken

Festival: Popaganda Parkteatern

Ort: Stockholm

Våra senaste spelningar: