The Naked And Famous på Debaser Medis
Publicerat den 1 november, 2013
Det nyazeeländska bandet The Naked And Famous besöker Stockholm. Det är första kvällen på deras Europaturné och Debaser Medis är sedan länge slutsålt.

Först ut för kvällen är Julia Vero, hon har dykt upp lite överallt den senaste tiden på olika festivaler. Hon är helt klart en het uppåtsträvare att hålla koll på. Lokalen har redan fyllts på ordentligt tills dess att hon börjar och hon levererar som vanligt medryckande musik som är lätt att ta till sig. Jag inser dock att (konstigt nog) verkar inte alla andra ha haft låtarna på repeat i sommar.

När The Naked And Famous går på är lokalen knökfull.

Vi får höra en blandning av gammalt och nytt. Bäst mottagande får ”All Of This” och ”No Way”. Som extranummer får vi höra den delvis lite lugnare ”To Move With Purpose” från senaste plattan (In Rolling Waves) och de avslutade med hitten ”Young blood” och först här kommer publiken verkligen igång på riktigt.

Det är en härlig blandning av elektronisk musik, energi och en fantastisk drömska känsla som vi får bland annat genom Alisa Xayaliths röst.

Betyg: *****

Huvudband: The Naked And Famous

Support: Julia Vero

Datum: 1 november 2013

Plats: Debaser Medis

Ort: Stockholm

Arrangör: Luger

Bilder på Julia Vero:

Våra senaste spelningar: