Castella m.fl på Ungdomens Hus
Publicerat den 16 november, 2013

Ikväll hade bandet Castella realease-party , konserten hölls på Ungdomens hus i Oskarshamn. De fick även support av banden, Sins of our past, Tarpeia och Curse from above.

Gemensamt för kvällen är att det är riktigt hårda toner, på Castellas Facebook står deras musik som : post-hardcore/metalcore och även de andra banden går i samma hårda, men ändå varierande stil och ljudbild.

Tyvärr har jag inte hunnit lyssna in mig ordentligt på de olika banden. Men jag är otroligt glad att jag gick till Ungdomens hus ikväll och fick höra och se dem live. Det var bra tryck och energi på scenen redan från början och det smittade av sig på publiken. Det blev både, mosh-pit, circle-pit, wall of death och även endel surfande på publiken. En väldigt lyckat och bra konsertkväll och extra glädjande att så mycket folk hittade ut i det grå och regniga novembervädret.

 

Band: Castella

Support: Sins of our past, Tarpeia, Curse from above

Datum: 15 November 2013

Plats: Ungdomens hus

Ort: Oskarshamn

Arrangör: Roque Club & Sensus

Sins of our past

 

Tarpeia

 

 

Curse from above

 

 

Våra senaste spelningar: