Browsing Collection från Skaraborgstrakten spelade på pubscenen på årets Rookiefestival.

De beskriver på sin facebooksida musiken som ”en käftsmäll” och det stämmer verkligen. Det är ös, glädje, röj, metal, punk, sjukt mycket diskant och väldigt mycket hår. De får igång publiken mycket bra och när de uppmanar till moshpit så lyckas de trots den något glesa publiken.

De har ett stort mått humor och självdistans i mellanpratet och glädjen som strålar om dem när de spelar går inte att ta miste på.  Jag gillar detta skarpt och hoppas jag får möjlighet att se dem igen.

Band: Browsing Collection

Datum: 25 oktober 2013

Plats: Pubscenen, Rookiefestivalen

Ort: Hultsfred

Arrangör: Linnéuniversitetets Music & Event Management

Är du bandet och vill använda bilderna gratis, lågupplöst med vattenstämpel? Kontakta lotta(a)livenews.se. Även högupplösta bilder finns att tillgå.