Snõõper, Bleak Streak och Sodakill på Slakthuset
Publicerat den 30 juni, 2024

Bilder på Snõõper.

På lördagen spelade Snõõper, Sodakill och Bleak Streak på Slakthuset i Stockholm.


-Stökigt och med ett jävlar anamma. Det första bandet som värmer upp publiken inför huvudbandet var Bleak Streak som också är från Stockholm. 

Det märks att Sodakill älskar det dom gör på scenen med den glädje och explosivitet dom levererar. Sodakill kommer från Stockholm och är ett nystartat band från sommaren 2022. Deras första singel släpptes i början på 2024 som heter ”Easy” och efter den har ytterligare fyra releaser kommit i rask takt. Musikgenren är en kombination av både pop, glam, doom, och surfpunk. Sodakill består av följande: Julia: gitarr och sång Beatrice: gitarr och sång My: bas Astrid: trummor. Tillsammans producerar dom den explosiva ”Sodapunken”

Medryckande show som var fullspäckad med punk-energi. ”Nashville-rockarna” Snõõper som är kvällens huvudband har mellanlandat i Sverige på sin Europaturné vilket är deras första Sverigebesök. Sångaren Blair Tramel, gitarristerna Connor Cummins och Ian Teeple, basisten Happy Haugen och trummisen Cam Sarrett bjöd på en riktigt häftig show med mycket ös och glädje.

Artist: Snõõper

Support: Sodakill och Bleak Streak

Datum: 29 juni, 2024

Plats: Slakthuset, Hus 7

Ort: Stockholm


 Bilder och text av Kim Vestbrant

 

Bilder på Sodakill.

Bilder på Bleak Streak.

Läs alla inlägg om Bleak Steak | Slakthuset Hus 7 | Snõõper | Sodakill

Våra senaste spelningar: