Raye på Rosendal Garden Party
Publicerat den 16 juni, 2024

Brittiska Raye tar sig an det näst sista setet på lördagen på Rosendal Garden Party.

Hon började som låtskrivare och låg sedan på bolag i sju år för att sedan bli en oberoende artist, något hon varit de senaste tre åren. Detta och mer berättar hon tidigt i setet i ett av sina långa, öppenhjärtiga mellanprat och pekar finger åt bolagen.

Man har hört flera låtar av Raye även om man inte lagt hennes namn på minnet, till exempel “Escapism.” eller “Bed” tillsammans med David Guetta och Joel Correy.

Hon hör verkligen hemma på scenen och jösses: vilken röst! Tillsammans med musikerna, till och med blåsorkester, gör hon en fantastisk spelning. Hela tiden återkommer man till den fantastiska rösten, utstrålningen och hur hon fullkomligen hör hemma på scenen.

Artist: Raye

Datum: 15 juni, 2024

Festival: Rosendal Garden Party

Ort: Stockholm

Läs alla inlägg om Raye | Rosendal Garden Party

Våra senaste spelningar: