Yungblud på Lollapalooza
Publicerat den 28 juni, 2019

Yungblud från Norra England tar plats på Park Stage på eftermiddagen.

Yungblud tar arvet från både den brittiska punken, indiepopen, hiphop och en hel massa annat och förvaltar det väl i en energiexplosion med fantastisk publikkontakt. Publiken är extatisk och han har dem i sin hand. Det hoppas, sjungs och moshas i den unga publiken.

Han är verkligen sexig rockstar med sjukt mycket attityd och den positiva spiralen när publiken och artist göder varandra med energi är ett faktum. Mot slutet av settet hoppar han ner till publiken och crowdsurfar tillbaka till scenen.

Han möter fansen efter konserten och lovar att komma tillbaka, redan i september faktiskt. Jag kommer i alla fall försöka vara där!

[yasr_overall_rating size=”small”]

Artist: Yungblud

Festival: Lollapalooza

Datum: 28 juni 2019

Plats: Gärdet

Ort: Stockholm

Våra senaste spelningar: