Rhymes och My Heart is a Metronome på Lilla Hotellbaren
Publicerat den 27 maj, 2019

Ikväll stod Rhymes och My Heart is a Metronome på scenen i Lilla Hotellbaren.

Äntligen får jag möjligheten att se Rhymes från Uppsala igen! Ikväll har turen kommit till lilla hotellbaren på Scandic Malmen. Sångaren Tomas Karlsson och resten av bandet levererar sprudlande energi från första sekund. Sångaren har en bra förmåga få publiken att komma närmare scenen på ett bra och icke krävande sätt. Musiken är medryckande och det händer hela tiden något på scenen, eller utanför för den delen, sångaren klättrar på baren, på borden och lyckas få publiken att bära honom till scenen i någon slags crowdsurf. Det är en fantastiskt underhållande spelning och jag blir lika glad varje gång. Det enda felet är att settet är för kort och det är för lång tid tills jag får se dem nästa gång. Tills dess får jag njuta på Spotify! Rekommenderas varmt!

Andra och sista bandet ut för kvällen är My Heart is a Metronome. De kallar på scenen sin musik både för p3 pop och miljörock. Sångaren har en härlig röst och trion levererar ett stundtals mysigt, stundtals rivigt set. Vi får höra e ny singel som släpps i dagarna samt att mer material kommer i höst. Även My Heart is a Metronome är riktigt bra och jag ser fram emot att se dem snart igen.

[yasr_overall_rating size=”small”]

Artist: Rhymes och My Heart is a Metronome

Datum: 27 maj 2019

Plats: Lilla hotellbaren

Ort: Stockholm

Bilder på My Heart is a Metronome.

Våra senaste spelningar: