Sir Reg startade 2009 som band och släppte sitt första album året efter. Det svenska bandet med en irländsk sångare spelar Celtic punk rock. Påminner mycket om Dropkick Murphys med sin irländsk folkmusik rock.

Med sex personer på scen så fyllde Sir Reg bokstavligen scenen. Fartfylld irlänsk rock som får hela Munken att ta fart. De trettio minuter dom hade på sig levererade Sir Reg från första till sista stund, ingen i lokalen hade blivit missnöjd om dom hade gett oss en halvtimme till. Det som gör helheten så bra är att alla har sin plats på scen för att synas och briljera. Karin Ullvins fiolspel tillsammans med mandolinen gör detta till en konsert att minnas.

Text och bild: Jocke Tollén

Artist: Sir Reg

Datum: 9 februari 2018

Festival: Where’s The Music?

Scen: Salige Munken

Ort: Norrköping