Priest på Where’s The Music?
Publicerat den 10 februari, 2018

Min första konsert på årets upplaga av Where´s The Music? i Norrköping var Priest som levererade en fantastiskt bra och minnesvärd konsert.

Ikväll spelade Priest på Dynamoscenen under Where´s The Music? i Norrköping. Bandet är från Stockholm och spelar fantastisk synth med stor bredd i musiktempo och bred ljudbild. Personerna på scenen är iklädda masker som blir effektfullt och funkar väldigt bra till musiken. Under slutet av förra året släpptes debutskivan ”New Flesh” och under den halvtimmeslånga konserten fick vi bland annat höra låtar som The pit, Populist, History of black, The Cross och några fler låtar från skivan.

Jag har lyssnat på musiken under några månader och tycker den är fantastisk och då är det roligt att se att lokalen är så gott som fullsatt. Priest levererade verkligen en konsertupplevelse som var annorlunda, minnesvärd och långt över mina förväntningar och jag hoppas kunna se dom snart igen. Är ni i Stockholm imorgon (lördag 10/2) så finns möjligheten att se dom på Debaser Strand.

Artist: Priest

Datum: 9:e Februari

Festival: Where’s The Music?

Scen: Dynamo

Ort: Norrköping

Våra senaste spelningar: