Ikväll spelade Lizette Lizette på Black Box under Where’s The Music? i Norrköping.

Det här är en av konserterna jag sett fram mot allra mest under årets Where’s The Music? Jag har alltid haft en kärlek till electronisk dansmusik och Lizette Lizzette leverera det på bästa sätt, musik som kompletteras med en fantastisk och unik röst,  snygga synthslingor, trumslag med tyngd som slår ända in i bröstet är kort sagt ren jäkla magi!!!

Under 2017 släpptes albumet ”Queerbody” med låtar som ”Rest”, ”Slow”, ”Trendslav”… ja ska jag vara helt ärlig så kan jag räkna upp hela albumets låtlista, för det är helt enkelt fantastiskt. Men tillbaka till kvällens konsert, i första låten så är det lite teknikstrul men inom någon minut är det åtgärdat. Bakom bandmedlemmarna projiceras film vilket lyfter helheten till ännu mer visuellt och snyggt. Konsertlokalen är med råge fullsatt och även ute i korridoren bildas det kö för personer som inte får plats men ändå vill kunna lyssna på konserten.

Konserten pågår 30 minuter och klockan gick alldeles för fort, den här konserten gav en enorm mersmak och jag hoppas få se Lizette Lizette snart igen!

Artist: Lizette Lizette

Datum: 9:e februari 2018

Festival: Where’s The Music?

Scen: Black Box

Ort: Norrköping