Maia Hirasawa på Peace & Love
Publicerat den 6 juli, 2017

Det är första gången jag besöker Peace & Love i Borlänge och den första artisten jag ska se är en av mina favoritartister, Maia Hirasawa.

När klockan är 19:00 kliver Maia tillsammans med Ida Lindberg och Wille Alin in på scen, tyvärr till en ganska lite publik, det fyller på med besökare under konsertens gång, men jag hade räknat med en större publik. Med fem släppta album, så finns det en enorm mängd av fantastiska låtar och material för flera timmars konsert. Men idag får vi nöja oss med 45 minuter. Maia nämner redan tidigt i konserten att det blir mest låtar från det senaste albumet ”Vacker & Ful”, men vi får även höra lite tidigare material som ”And I Found This Boy”, Maias tolkning av The Arks låt ”The Worrying Kind” och även Maia Hirasawas fantastiska låt ”Gothenburg” fast ikväll på svenska.

En helt fantastisk konsert som tar slut alldeles för fort och det finns så många låtar jag saknar, så jag hoppas att det inte dröjer allt för länge till jag kan se en Maia Hirasawa konsert igen.

Artist: Maia Hirasawa

Datum: 6:e Juli 2017

Plats: Athena, Peace & Love

Ort: Borlänge

Läs alla inlägg om Maia Hirasawa | Peace & Love 2017

Våra senaste spelningar: