Parkfesten i Klippan 40-års jubileum.
Publicerat den 29 maj, 2017

 

Parkfest2017.2-page-001

Då var det dags för den efterlängtade 2017 års upplaga av Parkfesten i Stadsparken i Klippan vilken i år firar sitt 40-års jubileum. Detta gör att det bör vara en av, om inte den äldsta musikfesten i Sverige.

Arrangörerna har med anledning av jubileet i år samlat det bästa som Klippan kan erbjuda i bandväg nämligen (i spelordning)

Dolkenihåsan (kl 14)

Johnny & Dom Andra

Southern Kings

Kommissarie Roy

Drömpojkarna

Legendary Lovers

The Push

Torsson (kl 21)

Lineupen talar för sig själv och mitt tips är att om ni skall åka på en musikfest i sommar så är Parkfesten det självklara valet, det kommer att bli en omtalad och legendarisk fest och naturligtvis kommer LiveNews att bevaka arrangemanget.

Omslag framsida for pressinformation

För den pophistoriskt intresserade kommer popnestorn Mats Petterssons rykande färska bok ” Musik i gröngräset – de första parkfesterna i Klippan” att finnas till försäljning, den är på 96 sidor och lär vara ”rikt illustrerad med foto”. Boken är naturligtvis utgiven på förlaget Svensk PopBok Klippan där även boken ”Vem fan är Sven Tall – En Vänbok” är utgiven.

Om det finns nån som vill äta och dricka gott, och det vill vi ju alla, så kommer Norrehus att stå för försäljning av mat och dryck.

För arrangemanget står Studiefrämjandet i samarbete med Svenska Popfabriken, Klippans Kommun och Norrehus.

Parkfesten Klippan5 Parkfesten Klippan4Parkfesten Klippan6

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Våra senaste spelningar: