Dane Lloyd och Taylor Jones från Blackwood i Wales är killarna bakom bandet Into The Ark. Ikväll är de i Sverige och gästar festivalen Where’s the Music? i Norrköping och spelar i den vackra Hedvigs kyrkan. En akustisk konsert och fantastiska röster funkar så otroligt bra i den här typen av lokal.

De spelade en blandning av egna låtar och covers, även att deras cover är bra hade jag gärna hört mer eget. De har bra scennärvaro och kontakt med publiken men jag skulle gärna se Into the Ark spela i en mindre lokal och inte bara sittande publik, så jag hoppas dom kommer tillbaka till Sverige snart igen. Till dess kommer deras låtar ”Brightest creatures”, ”My Ghost” och ”Right Track” som man hittar på Spotify spelas flitigt.

Artist: Into The Ark

Datum: 20170203

Festival: Where’s The Music?

Scen: Hedvigs kyrka

Ort: Norrköping