Veronica Maggio på Bråvalla
Publicerat den 3 juli, 2016

Veronica Maggio står på Bråvallas Panoramascen på lördagen, det var två år sedan sist.

Veronica Maggio har haft talförbud i två veckor och står nu äntligen på Bråvallas scen. Det är mycket folk och allsång genom hela settet. Hon är känslosam när hon pratar med publiken. Maggio tar även upp våldtäkterna som varit och ber dem som har andra avsikter än att lyssna på musik att gå här ifrån och att vi alla hjäper varandra om någon behöver det. Något som möts av ett stort jubel.

Hon har en fantastisk låtskatt att plocka från och blandar upp hitsen med bland andra flera nya låtar istället för att köra bara singlar som hon kunde gjort. Vi får bland andra ”Välkommen In”, ”Mitt hjärta blöder”, ”Sergels Torg” och sist ut blir ”Första är alltid gratis”.

Man vill definitivt höra mer, det bådar gott och känns som en provsmak inför spelningen i 13 augusti på Stockholms Stadion, vi hoppas på varmare väder då!


Text: Liselott Lindberg

[yasr_overall_rating size=”small”]

Artist: Veronica Maggio

Datum: 2 juli 2016

Plats: Panoramascenen, Bråvalla

Ort: Norrköping

Läs alla inlägg om Bråvalla | Bråvalla 2016 | Veronica Maggio

Våra senaste spelningar: