Martin Rubashov på Where’s The Music?
Publicerat den 14 februari, 2016
Det här blir ju lite märkligt, Martin Rubashov är ju radioprataren Bollnäs-Martin från Bandit som jag vaknat till varje morgon i många år. Vi brukar få höra musiknörderi på hög nivå blandat med helt annat på alla möjliga nivåer. Det känns som att man känner honom väldigt väl men ändå inte alls.

Rubashov står ensam på scenen med sin akustiska gitarr men det låter verkligen inte som en vanlig singer songwriter. Det är som att han sträcker ner rötterna i musikhistorien, suger upp näring, plockar in en stor del av dig själv ur Hälsingeskogarna och gör fantastisk och unik musik. Han spelar låtar från båda plattorna och berättar små historier om bakgrunden till dem.

Ett riktigt bra sätt att kicka igång den sista festivaldagen för den här gången och för en gångs skull tyckte jag att det passade med sittande publik till den finstämda musiken.

Artist: Martin Rubashov

Datum: 13:e februari

Plats: Lilla Teatern

Ort: Norrköping

Våra senaste spelningar: