Great Garb/Oxen på Where’s The Music?
Publicerat den 13 februari, 2016
Great Garb (numera Oxen) från Hedemora/Garpenberg spelar indierock. Ikväll står dom på Lilla Teatern som har sittande publik, detta är nog faktiskt min första rockkonsert med sittande publik. Jag har lite svårt för konceptet för man blir lite ”försoffad” när man sitter där i sin mjuka biostol.

Great Garb är ett fantastiskt band och sångaren har en fin röst. Mot slutet får de med sig den försoffade publiken. Jag ser dem väldigt gärna igen under lite mer ”normala” omständigheter, jag är inte ensam i min uppskattning, när vi lämnar lokalen efter konserten så hör jag från alla håll: ”fan va bra!” och andra varianter på det temat.

Artist: Great Garb

Datum: 12:e februari

Plats: Lilla Teatern

Ort: Norrköping

Våra senaste spelningar: