Five Finger Death Punch på Hovet
Publicerat den 5 november, 2015
Five Finger Death Punch med Ivan L. Moody i spetsen intog och erövrade Hovet ikväll. Jag tror knappast att någon gick därifrån besviken! Utöver Ivan består bandet av Zoltán Báthory (Gitarr), Jeremy Spencer (Trummor), Jason Hook (Gitarr) och såklart den oefterhärmelige Chris Kael (Bas).

Dessutom måste jag lyfta på hatten eftersom bandet så solklart visar hur tacksamma de är gentemot sina fans, så till den milda grad att Ivan redan under andra låten tar sig tid att signera en ”Meet the Monster”-banderoll som någon fått med sig fram till staketet. Bra där FFDP!

Huvudband: Five Finger Death Punch

Support: Papa Roach

Datum: 4 november 2015

Plats: Hovet

Ort: Stockholm

Arrangör: Live Nation

Publik: Entusiastisk

Läs alla inlägg om Five Finger Death Punch | Hovet

Våra senaste spelningar: