Västerbron spelade på Stora Dans på This is Hultsfred och jag har fått ännu ett riktigt favoritband.

De går hårt ut med ”Död för mig” och det är röj genom hela settet. Flera gånger är sångaren nere i publiken, bland annat ställer han sig på första raden och tittar på bandet som spelar. De avslutar med ”Ännu en dag förgäves” och efter inklappning kör de ”Idiotologi”.

Det är här jag ska komma med någon djuplodande analys om vad som gjorde den här spelningen så bra. Jag har ingen aning, den bara prickar av allt: först och främst riktigt bra musik med högst relaterbara texter, sjukt bra drag genom hela settet, nochalans för ramar karisma och rockstjärnefasoner på scenen.

Jag vill bara se dem igen!

Betyg: *****(5/5)

Band: Västerbron

Datum: 15 Augusti 2015

Scen: Stora dans

Festival: This is Hultsfred