Frida Hyvönen på Stockholm Music & Arts
Publicerat den 2 augusti, 2015
Frida Hyvönen öppnar årets Stockholm Music & Arts. Kön ringlar sig lång utanför Eric Ericsonhallen och alla kommer inte in i den avhelgade kyrkan som tar 450 person. Dörrarna till lokalen lämnas öppna och publik står utanför och tittar in. Det är sittande publik med Frida vid en flygel, en körsångerska och en en tjej på olika blåsinstrument.

De historieberättande låtarna avlöser varandra, hon läser poesi och pratar lugnt om innehållet mellan låtarna.  Vi får höra att hon nyligen har fått en dotter och en hel del nya låtar. Förutom de nya får vi höra bland andra Birds, Dirty Dancing, Farmor. Däremot saknar jag Terribly Dark.

När de är klara får de en lång stående ovation.

Band: Frida Hyvönen

Datum: 1 augusti 2015

Plats: Skeppsholmen, Stockholm

Festival: Stockholm Music & Arts

Arrangör: Stockholm Music & Arts

Våra senaste spelningar: