Nästan 2 år väntan är över och äntligen ska jag få uppleva Vanbot live igen. Hennes debutalbum från 2011 med låtar som ”lost without you”, ”numb”, ”bitter is the sweetest part” och inte minst senaste singeln ”Trooper” lyssnar jag på väldigt flitigt. Konserten flöt på bra, men jag vart förvånad över att det inte var större publik på plats och konserten tog slut alldeles för fort. Men det var roligt att under konserten få veta att nytt album är på gång, så det väntar jag med spänning på att för höra och det ger en förhoppning om att snart få se en ny och förhoppningsvis längre konsert med Vanbot!

Efter konserten med Vanbot intog bandet Summer Heart scenen. Ett för mig helt nytt band, men jag kommer absolut kolla upp dem mer, för det här lät bra!

Band: Vanbot och Summer Heart

Datum: 17 april 2015

Plats: Debaser Strand

Ort: Stockholm

Arrangör: Klubb Lottarox

Bilder på Summer Heart: