Sleeping With Sirens, Pierce The Veil & Issues på Fryshuset
Publicerat den 25 mars, 2015

Bilder på Sleeping with Sirens:

World Tour, Pierce the Veil och Sleeping with Sirens co-headlineturné, besöker Stockholm och det märks att flickfavoriterna inom hardcore-genren är här. med 80% skrikande tjejer i publiken var det stundtals öronbedövande skrik som överröstade banden som spelade under kvällen.

Supportbandet Issues öppnade upp för en väldigt laddad publik och allsången var igång. Med dans och glädje på scen så bjöd Issues på en bra show.

Nästa band ut var ena halvan av huvudbanden, Sleeping with Sirens. Vilken konsert, Fullt ös från början till slut, med ett litet avbrott efter halva sin konsert då de spelade två låtar akustiskt. Annars vill jag beskriva hela konserten som en charmig tillställning då sångaren Kellin Quinn skämtade och bjöd upp till allsång.

Sist ut för kvällen var Pierce the Veil. Det San Diego-baserade bandet gav allt och lite till med bassisten Jamie Preciado som stod för halva showen med sina hopp och energi. Hela kvällen var bra med härlig stämning hos publik samt banden. Dock saknade jag den där wow-effekten som jag vet att Pierce the Veil kan ge.

Text och bild: Robin Lundell

Betyg: 4/5

Artist: Pierce the Veil Och Sleeping With Sirens

Support: Issues

Datum: 24 mars

Plats: Fryshuset, arenan

Ort: Stockholm

Publik: Slutsålt!

 

Bilder på Pierce the veil:

Bilder på Issues:

Våra senaste spelningar: