Last Lynx på Where’s The Music?
Publicerat den 14 februari, 2015
Last Lynx blev hyllade efter att den egensläppta EP:n ”Alaska EP” blev omskriven av både svenska och internationella musikbloggar.

De spelar indiepop som har både elektropuls och organiska influenser. Det visar sig vara en intressant mix när de drar igång första låten. De har i flera låtar ett ganska trallvänligt sound, som passar väldigt bra med båda sångares röster. De kompletterar även varandra bra, där de står uppställda mitt på scen bakom ett varsitt instrument.

Lokalen fylls på ordentligt och publiken framför scen smådansar till flera låtar och applåderar högt mellan låtarna. De låtar som jag uppskattar mest är de med lite mer beat i sig, de låtar som har lite mer kraft och lite högre tempo. Under de partierna får även jag lust att smådansa framför scen, men det lugna tar över och det blir bara fint och bra och trevligt istället för fantastiskt och karismatiskt och originellt.

De ger ändå mig, och den nästan fulla lokalen, en väldigt trevlig start på kvällen. En trevlig känsla att bära vidare till stadens andra scener.

Betyg: ***** (3/5)

Artist: Last Lynx

Datum: 14 februari 2015

Plats: Dynamo

Ort: Norrköping

Publik: ca. 200

Arrangör: Where’s the music?

Våra senaste spelningar: