Redan från första gången man hör Biffy Clyro är de riktigt bra och blir bara bättre och bättre, snart är man fast och några lyssningar till så har ens liv förändrats för alltid. Skotska Biffy Clyro letar sig in i ens hjärta och stannar där för all framtid. Ta det från en som sett dem live fler gånger än hon vågar erkänna: Det är magi varje gång. Från Debaser Slussen och 500 personer till Londons Milton Keynes Bowl med 65 000 personer (ena dagen).

Nu har du chans att vinna biljetter till Biffy Clyro på Arenan i Stockholm onsdag den 6 november. (Vill du inte vara med och tävla men ändå är sugen kan du köpa biljetter här).

Tävla så här:
Vilken låt med Biffy Clyro har betytt mest för dig och varför?
Maila ditt svar till monthebiff@livenews.se före kl 23:59 söndag den 3 november 2013.

Bidraget med den bästa motivering vinner två biljetter till Biffy Clyros konsert på Arenan den 6 november. Vinnaren meddelas via mail måndagen den 4:e och vi förbehåller oss rätten att publicera motiveringen. Juryn består av medarbetare på LiveNews.

Inte övertygad att det är värt några rader text och ett mail? Här är ett klipp från deras konsert på Readingfestival i England i somras, ett gig som blivit prisbelönt som årets bästa festivalgig i England. De har dessutom blivit utsedda till Storbrittanniens bästa band och fått flera priser för ”Opposites” som årets skiva.

E-mailadresser kommer inte att användas till något annat än information om tävlingen, ej heller säljas vidare. Medarbetare på LiveNews får inte delta.

Tävlingen är nu avslutad! Vann gjorde Richard med motiveringen:

Jag minns att jag hörde låten ’57’ hemma hos en kompis för runt tio år sen. Den passade precis in med vilken typ av musik jag lyssnade på under den tiden, så jag såg till att köpa skivan. Sedan dess har Biffy hängt med och deras musikaliska utveckling har gått helt i linje med min egen. Det finns kanske låtar jag egentligen tycker är bättre, men ’57’ var först och betyder därför mest.