Gyllene Tider på Tele2 Arena
Publicerat den 27 juli, 2013
Finns det någon i vårat avlånga land som inte känner till Gyllene Tider? Nej, det var väl det jag kunde tro, det är ju onekligen så att bandet som bildades i Harpinge i slutet av det glada 70-talet är ett av de största namnen inom den svenska musikhistorien. Eftersom denna spelning på Tele2 Arena enbart var en fotoackreditering så blir det ingen regelrätt recension, men väl några bilder.

Halmstaddottern Linnea Henriksson har ju lika onekligen gjort en snabb karriär sedan sitt första album, 2010. Fast det började ju redan i Småstjärnorna 1995, flera Sverigeturneer, Årets Artist i P3 Guld 2012 och nu förband för Gyllene Tider och dessutom första artist på scen framför betalande publik på Tele2 Arena

När jag lämnar arenan så slås jag av samma tanke som när jag såg dem på Ullevi för en del år sedan: Var sjutton hittar Göran Fritzon fungerande Farfisaorglar nuförtiden?

Huvudband: Gyllene Tider

Support: Linnea Henriksson

Datum: 27 juli 2013

Plats: Tele2 Arena

Ort: Stockholm

Arrangör: Live Nation

Publik: Nästan fullt, men bara halva arenan användes.

Våra senaste spelningar: