Bilder på: The Baboon Show, Patrick Wolf, Local Natives, The Happy Hippo Family och Slash

Det har varit en fantastisk månad och det är så roligt att konserterna har kommit igång på allvar igen efter ett lite lugnt januari. Februari har som vanligt varit en riktigt bra månad för galor. Vi har tillexempel haft äran att besöka Manifestgalan och Bandit Rock Awards med Slash.

Månaden började starkt med The Baboon Show och fortsatte med andra höjdpunkter som Local Natives, Patrick Wolf och The Tallest Man On Earth som alla fick full pott med fem stjärnor. Andra riktigt bra konserter den här månaden har varit Pugh Rogerfeldt, The Happy Hippo Family, Crashdiet och Maps & Atlases. Vi hade även äran att vara på plats när First Aid Kit spelade i Huskvarna strax innan de tog hem storskrällen på Grammys galan.

Mars kommer även det att bli en fantastisk konsertmånad med många höjdpunkter jag ser fram emot. Mer om dem senare. I övrigt är jag bara glad att rapportera att det börjar sippra upp lite vårtecken och att ljuset kommer tillbaka.